Nelekejte se, že trávím Velikonoce přilepená u počítače a píšu nesmysly. Chytře jsem si ty nesmysly totiž napsala trochu předem 8) Ale jsou jisté záležitosti, které se bez zvláštního příspěvku neobejdou.

Dnes je totiž významný den (krom toho, že je Zelený čtvrtek). Je 21.4.2011 a přesně před rokem jsem objevila Take That a napsala si do deníčku, cituji: "This needs to be said! I've discovered Take That !!! A boyband of guys who are not boys anoymore. Love them <3 " A tak to všechno začalo...

A tak protože je tohle slavící článek, jsou tam i obrázky i písničky :)


I když to nejsou žádné super pařící songy. Svoje první výročí slavím v klidu a pokoji, spokojená a šťastná. A k poslechu nabízím Nobody Else (1995), kterou prohlašuji za oficiální hymnu svého letošního TT slavení :) Sama sebe jsem tou volbou překvapila, ale z nepochopotelných důvodů mě v posledních dnech chytila za srdíčko. Tak si ji můžete pustit a za poslechu pokračovat ve čtení...

Take That byli jedna z mála dobrých věcí, co mě minulý rok potkaly. Ale za to mě zasáhli na plný pecky, to se musí nechat :) A už mě nepustili. Vážně, jestli jste si někdo dělal naděje, že mě to přejde, máte smůlu a musíte se s tím vyrovnat. Tohle jsem já. Už nikdy mě to nepřejde. Je to láska na celý život :)

Zamilovala jsem se do těhle:

Naučila se mít ráda tyhle:

A teď mám tyhle:

:-)

Nebudu vás nudit s analyzováním toho, co všechno dobrého do mého života přinesli, je toho poměrně dost. Pro ilustraci ale... Jeden z těch dobrých plodů je tenhle blog, který se myslím vybarvil docela pěkně :) A potom noví a dobří přátelé, které jsem našla mezi ostatními fanoušky. Když se nad tím zamyslím... Co já bych jen dělala bez internetu???!!! Neměla bych s kým fandit a rozplývat se nad písničkami!!!

A na závěr malý příběh, který to všechno tak nějak výstižně shrnuje, těmi správnými slovy :D Je to anglicky. Omlouvám se všem anglicky nehovořícím, ale ono to poněkud nejde přeložit. Třeba v tom alespoň poznáte nějaké písničky ;) Je jich tam celkem 35 :D

A jestli to nechcete/nebudete číst... Užijte si alespoň tuhle nádhernou akustickou verzi Shine, obranou o všechny "zbytečnosti". Prostě geniální písnička ve své jednoduchosti.

a teď ta story:

Take That & Me

Could It Be Magic? I Found Heaven. It Only took A Minute and now A Million Love Songs later, Once I've Tasted Love, I Never Want to Let them Go. There's Nobody Else, they're my Sunday through to Saturday Love and I'm Sure they're Back For Good. even if they're not, I will Never Forget. I'm not Wasting My Time with them, they Relighted My Fire. If I Reach Out for their music, it's a Beautiful World, where I can learn to Shine. I know There Ain't No Sense In Love, but that's What I Believe In. If I Hold On and have a little Patience, I might get to see them live sometime, and it could be the Greatest Day of my life.  After all this time they can still keep me Up All Night, and I wonder How Did It Come To This? They made me see the Butterfly in my Flowerbed. Here, in The Garden, of course :P They said: Do What U Like. and I said I wanted to dance :) What Do You Want From Me? with all those Pretty Things... :) I'm feeling Happy Now. Oh, and Elizabeth, I'm glad you took the time to say Hello!

Take That, Eight Letters ;)

There. I've Said It All.