Jak jsem vydržela měsíc bez napsání dalšího článku??? Zvlášť, když se ve světě Take That stále děje něco zajímavého! To oni si dají hodně záležet, aby měli pořád čím krmit svoje fanoušky :) Takže na chvilinku odložíme srovnávací a analyzovací záležitosti a podíváme se na aktuality. Nejdřív jedna úplně fungl nová písnička, potom se budeme moct těšit na dalších 7 nových písní, ale především: Progress Live je za spadnutí!!!


Koncem dubna vyšlo oznámení, že po nesmírném uspěchu Rule The World se Take That znovu vydají do světa filmu a tentokrát svoje hlasy spojí s novým filmem ságy X-Men s titulem X-Men First Class (režie: Matthew Vaughn, starring: James McAvoy, Michael Fassbender, etc). Nová písnička nazvaná Love Love měla pak světovou premiéru 11. května na National Movie Awards v Londýně. Nutno říct, že po asi půl minutové ochutnávce, kterou jsme měli předtím k dispozici, měla řada z nás (= TT fans) velmi smíšené pocity... dalo se z toho vyčíst akorát to, že bude patřit do toho nového elektro-Progressy soundu... Ale jak to člověk slyšel (a viděl) celé... Co se dá dělat, to se můžu bránit, jak chci, a stejně mi ta písnička vleze pod kůži. Je prostě taková vlezlá a jak se vám zasekne v hlavě, tak ji ven nedostanete :D Chtěla jsem dát jiné video s lepšími záběry na všechny TT, nebo nějaké úplně jiné neživé s obrázky z X-Menů... Ale všechna ostatní videa, která za něco stála, byla odstraněna z důvodů porušení copyrightu ;) Tak tedy to oficiální z televizního přenosu:

 


EDIT: oficiální klip najdete tady: //www.youtube.com/watch?v=TxEVPe7XMcs


 

A jdeme dál: další velmi zajímavé novinky jsme se dozvěděli zhruba před týdnem a to: 13. června vyjde 8 nových písní (včetně Love Love), takové malé mini-album nového mateirálu, ale vyjde to jako dvojalbum: na jednom disku budou nové věci a na druhém Progress, tak jak ho známe. Celé se to bude jmenovat Progressed a barevná stránka věci bude převrácená od Progressu, tedy ne žluto-červená, ale červeno-žlutá. jupí... :D

Vyhlídka nového materiálu je pro všechny fanoušky velmi pozitivní a vzrušující záležitost, nicméně se zvedla i určitá vlna kritiky vůči plánovaným dvěma diskům: většina lidí už si Progress koupila a teď by si ho kvůli několika novým věcím měli kupovat znovu... (Teda samozřejmě mluvíme o fyzických albech a ne o iTunes etc...) Chápu toto rozhořčení, na druhou stranu se sama směju do hrsti, protože se mi konečně vyplatí, že jsem si zatím Progress nemohla koupit. Koupím si až Progressed a bude to :)))

*mimochodem: přesto, že Progress ještě nevlastním a zarytě se bráním si ho sehnat nějak nelegálně, už všechny písničky z něj znám díky poslechu internetového rádia, které hraje jenom Take That :) http://take-that.playtheradio.com/ Všechna alba, živé nahrávky, i všechny B-sides, čas od času se tam objeví trochu sólové tvorby některého z členů... Řeknu vám, tam jsem během svou dnů příležitostného poslechu poznala vlastně všechny věci, co jsem ještě neznala (hlavně teda z 90.let), takže momentálně je asi 1 písnička, o které vím, že ji ještě neznám :) *

No a teď konečně k tomu, co všechny TT maniaky momentálně pálí nejvíc... Už jen dvakrát se vyspíme a Progress Live Tour 2011 startuje!!!! V pátek 27. května v Sunderlandu. Celkem je čeká 29 koncertů v UK & Ireland a potom ještě 7 v Evropě. Čím je to blíž, prosakují různé zprávičky o možném setlistu, fotky podia... a napětí se stupňuje a stupňuje... Rozbíhají se poslední soutěže o lístky (btw, jsem se do jedné přihlásila, tak schválně, jak nic nevyhraju ;) ... Vlastně už dopředu lze s jistotou říct, že to bude úžasné. Akorát jsem neskutečně zvědavá, jak to bude úžasné, jaká bude celková myšlenka, jak budou pojatá jednostlivá čísla... Protože si můžete být jisti, že TT nedělají svoje koncerty polovičatě. I ta nejmenší věc, co se na podiu děje, má nějaký svůj důvod a význam! To nemluvím o tom, jak je to všechno zvláštní, vyjímečné a důležité, protože je tam zpátky Robbie...  A kdybychom se jako náhodou netěšili dost, tak máme oficiální preview:

... :) Těším se na to, skoro jako bych to měla vidět.