Tak Progress Live Tour 2011 nám úspěšně odstartovala a splnila všechna očekávání co do velkoleposti a úžasnosti... Zkrátka všichni, co předpovídali, že půjde o "největší show na zemi" se až tak úplně nemýlili :) Fanoušci i novináři se vskutku mají nad čím rozplývat :) A já taky, čtěte pozorně dál :)


Neumíte si ani představit to rozrušení, když jsem si v sobotu, den po prvním koncertě, četla první recenze, koukala na fotky a pár videí... Ani jsem na ta videa nemohla pořádně koukat, jak jsem z toho byla vedle :D Take That na podiu, teď... a zpívají to nejlepší z nejlepšího, ze všech období své kariéry. K tomu navíc několik Robbieho sólových písní. Co víc by si člověk mohl přát.

Takže Sunderland už si svůj díl legrace užil, teď je na řadě šňůra domácích vystoupení v Manchesteru.

Ta věc sedící uprostřed na podiu, je takový "malý" panáček, přezdívaný OM. Je plně mechanický a během koncertu vstává, nosí Take That na rukou apod... Hihi :) Talk about big production :)

 

A žádné recenze nebo vyprávění, co všechno tam je, teď nečekejte. To čekejte až v červenci (nebo možná až v srpnu), protože ta nejlepší a nejdůležitější zpráva je:

Já pojedu do Mnichova na poslední koncert Progress Tour 2011 !!! Zázraky se dějííííííííí !!! Tímto chci veřejně a co nejsrdečněji poděkovat svým drahým kamarádkám: Caz, Elizabeth a Aleně za neutuchající podporu a dodávání odvahy a Lídě a Marušce za nezbytnou praktickou pomoc! Holky, bez vás by to nebylo! Takže díky Bohu za vás a za tenhle zázrak! Otvíráme šampáňo a jdeme slavit!!! Ještě jsem na tom koncertě nebyla a už mě to nakoplo a s novou energií a odvahou poslalo do života. Co teprve až to uvidím a uslyším! Naživo...

Re-union, jak má být :)

 

To jsou události, co? Můj první TT koncert... a zrovna to bude jeden z téhle slavné a historicky důležité tour. A co víc, bude to poslední koncert turné, takže bude jistě mít dost zvláštní a vyjímečnou atmosféru... :)

A vy budete mít exkluzivní právo na moji reportáž, nebo co to potom napíšu, ale už se strašně moc těším až to budu psát :)) Pojedu tam jednak jako fanynka, pak jako "reportérka" (chceme-li tomu tak říkat) a pak taky jako zástupce všech těch, kteří na koncert jet chtějí a nemůžou. Protože i když mně se to zázrakem povedlo, pořád jsem jedna z nich a vím, jaké to je. A tak vás tam všechny v duchu povezu s sebou ;) 29.7. do Mnichova :)

God save the Queen, God save Take That and God save all of you!