Jak jste si mohli všimnout, maree něco přeletělo přes nos a založila si druhý blog. V tomto příspěvku bych tento čin ráda vysvětlila, uvedla na pravou míru a uklidnila desítky nervózních čtenářů, kteří se právě teď obávají o budoucnost mého signálového blogu. Hm? Mám pravdu??? :)

Takže po pořádku. ta super úžasná novinka se jmenuje Dance the Drizzle.


Jestli vás zajímá, proč se to jmenuje takhle a co to znamená, tak tam jděte a přečtěte si to v Introductions nebo co já vím... Jo a je to anglicky. Říkala jsem, že je to anglicky? Stejně to asi nikoho nepřekvapí :) Je to jenom anglicky. A v tom je hlavní důvod mého výsadku na další blogovou platformu.

Cílem bylo mít místo, kde i případný zahraniční čtenář může komentovat a reagovat na články. S tím si zatím nemusím dělat starosti, protože to skoro nikdo nečte :D A nikdo na nic nereaguje. Ale to nevadí :)

Do budoucna (rozuměj: velmi vzdáleného, ideálního budoucna) bych taky ráda, kdyby se mi povedlo tenhle signálový blog zase trochu počeštit... Tedy až po dokončení té hromady rozdělaných projektů, které v sobě ještě Aj zahrnují (dopřeložení sériálu o Take That, dokončení Music Monthly 2012 apod).

Co teda bude dál s Music Monthly???

Mezitím ovšem budu mít prostor, kde může aktuální Music Monthly v klidu pokračovat. Nejsem si jistá, jestli by mělo význam dávat stejný článek na dva blogy zároveň... Akorát by si pak vzájemně kradly čtenáře. Takže... jak to tak vypadá... Jelikož Music Monthly je a bude pouze anglicky, zřejmě se nadobro stěhuje pryč. Tam na tu stránku, kde bude všechno anglicky. Skandál! Musím říct, že jsem sama netušila, že k tomuto závěru dojdu :D Ale... dává to smysl.

Jste-li věrný příznivec nyní už opět pravidelného měsičního magazínu plného hudby a nechcete o nic přijít, doporučuji:

a) navšitvte www.dancethedrizzle.blogspot.com a v malém okénku po pravé straně zanechte svou ctěnou e-mailovou adresu. Upozornění na nové články vás pak budou otravovat přímo ve vašem inboxu! Co víc si přát? :)

b) nedělat nic. Pokud máte tento (signálový) blog ve svých "sledovaných", nic vám neujde, protože sem stejně budu pořád dávat alespoň odkazy na nové Music Monthly články.

 

Tak a teď to všechno víte. Možná se jednoho dne společně dočkáme chvíle, kdy budu mít 2 pěkné blogy v různých jazycích, převážně s podobným obsahem... I když některá témata by třeba byla cílená pouze na jedno nebo druhé publikum... Třeba jednou napíšu i všechny ty ostatní články, které se mi rodí v hlavě, a zůstávají tam. Třeba jednou přestanu veřejně publikovat svoje obrovské plány a pak se nebudu muset cítit tak provinile, až se mi je nepodaří zrealizovat...